CENÍK

K tomu, abyste si udělali představu o ceně, přikládáme několik příkladů z naší praxe. Přesnou cenu Vám sdělíme při osobním jednání po prohlídce Vašeho komína.

Vícevrstvý komín

Cena: 27 000 Kč

Kompletní instalace vícevrstvého komínu včetně komponent z materiálu plast / hliník o průměru 80/160 mm v celkové délce 18 metrů. Vícevrstvý komín se sestává ze tří částí vnitřní komínová vložka, izolace a ochranný plášť. Konkrétní instalace se může lišit dle druhu paliva, způsobu provozu komína a samozřejmě dle jeho délky.

Komínová vložka

Cena: 16 000 Kč

Instalace plastové ohebné komínové vložky o průměru 75 mm včetně všech komponentů v délce 18 metrů. Určeno pro spotřebiče na plynná a kapalná paliva s nízkou výstupní teplotou spalin, zejména pro kondenzační kotle.

Kontrola spalinové cesty

Cena: 1 200 Kč

Kontrolu spalinové cesty ukládá Vyhláška č. 34/2016 Sb. Při zanedbání kontrol se majitelé vystavují kromě riziku ohrožení majetku a životů lidí, udělení pokuty až 25 000 Kč. Výsledkem kontroly je vystavení Zprávy o provedení kontroly a čištění. Tento doklad je mimo jiné důležitým dokladem pro pojišťovny v případě požáru, havárie atd.